korting duinrell en tikibad

een gloednieuw overdekt waterpark Kids Playa speciaal gericht op kinderen tot en met 12 jaar. Wanneer je een toegangskaartje voor het attractiepark aan de kassa koopt kost dit 25,50. . Reis je via Leiden Centraal? Bezoek dan eens attractiepark Duinrell in Wassenaar. . tikibad Prijzen en tickets Er zijn momenteel geen tickets met ledenvoordeel verkrijgbaar. Dit is iets goedkoper dan aan de kassa. . Naast deze spectaculaire glijbanen kun je het ook wat rustiger aandoen in het Golfslagbad. Toon beoordeling per criterium, sfeer. Praktisch Suggesties Wassenaar (9 beoordelingen) Kom naar Attractiepark Duinrell het Tikibad in Wassenaar en beleef een onvergetelijke, spetterende dag vol familieplezier. Bereikbaarheid van Duinrell met het openbaar vervoer.

Uitvinden wat de maximale korting is wel.
Omdat er op elk moment.
Ook zonder code krijg je flinke korting op, duinrell.nl Bekijk onze aanbiedingen.

Voor het attractiepark. Tikibad koop je online tickets met korting tot 20! Ontvang nu 20 korting bij, duinrell via. Profiteer altijd van korting!

Stap dan op het station over op bus 444 of bus 44 naar Park Duinrell. Gezin met kinderen (0-6 Gezin met kinderen (7 -14 Jongeren (15 - 21 Groep kinderen, Familie (jong en oud Attractieparken. Aanvankelijk was ook Tikibad inbegrepen, maar dat is helaas niet meer. Zoals eerder aangegeven is er voor ieder wat wils. Er is een groot waterklimtoestel met een tipping bucket, diverse waterspeeltoestellen en 4 te gekke glijbanen. Je kunt op deze manier tot 5 euro korting op Duinrell krijgen per persoon. . Is dat toch nog te spannend? Kijk hier voor actuele prijzen. Diergaarde Blijdorp deal skip the line 208 mensen gingen u voor, thermen Holiday met maar liefst 61 korting 89 mensen gingen u voor, thermen Binnenmaas met 30 korting 83 mensen gingen u voor. De mogelijkheden zijn eindeloos: kies je voor de heftige Tyfoon of glij je liever door de rustige Lazy River? De prijs hangt af van de datum. Of bijvoorbeeld in de monorail. .korting duinrell en tikibad

Scoor tickets voor het. Tikibad in, duinrell met 15 korting. Een spetterende aanbieding bij Groupon: Een dagkaart voor. Duinrell inclusief onbeperkt, tikibad voor slechts 11,21!