studenten ov korting tijdens herfstvakantie

gelegenheid gebruik gemaakt om de abdij van Maria Laach te bezoeken. Spiltste in synagogaal jodendom en beginnend christendom? Hulde aan zon maestro! Ons leven loopt gelijk met deze looden.

Dat komt vooral omdat hij -nauwgezetter dan ik- de archieven van het Bisdom Haarlem heeft geraadpleegd. Het zou me de bek openbreken! Dit komen tot bestaan brengt vogels met zich mee: die stijgen in hun baan, die roepen naar de zee; zij juichen onverwachts of dragen ons verdriet. Van schrijven bij het studeren (alleen of samen) word je creatiever en systematischer en het bevordert je formuleringsvermogen en je geheugen. Maar ja, bijna veertig euro, dat is wel een rib uit mijn lijf! Pinksterpreek Mijn ervaring is dat er in katholieke kringen nauwelijks wordt gereageerd op de preek, die toch een belangrijk onderdeel is van de liturgie.

Hortensia Ook in mijn/onze tuin zijn de hortensia's nu op het hoogtepunt van hun show. Annette Snaas heeft een mooi artikel geschreven in het NHD over Sophie Bronsveld-Vitringa, over wie u van mijn hand een scriptie(tje) vindt op mijn website. Omdat de taal van de vraag voorbijgaat aan de ontwikkelingen die zich in de na-oorlogse theologie en filosofie hebben voorgedaan. Sommigen van u weten wat bidden is, anderen misschien niet. Hij is vroeger bij ons thuisgehaald geweest: ik had een soort oudere broer aan hem.

Net als bij een reguliere hop on hop off bus kun je zo vaak in- en uitstappen als je wilt. die van Alexandri, Rome, Nicomedi, Attali, Jerusalem, Perusi, Malaca, Tome, Africa, Satali, Sebaste en Constantinopel.