korting op tickets disneyland parijs

SGR en al 25 jaar preferred partner van Disneyland Resort Paris. Ontdek alle voordelige voorverkooptickets: Van 104vanaf 49, van 104vanaf 49, van 104vanaf 49, van 104vanaf 49, van 104vanaf 64, van 104vanaf 64, van 104vanaf 73, van 104vanaf 73, vanaf 145. In dat laatste geval kun je met de metro naar Disneyland en heb je misschien ook nog tijd om de stad te verkennen. Deze goedkope Disneyland Parijs kaarten kun je nog online bestellen tot en met De korting is geldig op zowel een dagticket als op een meerdaags ticket. Stuur een e-mail met uw gewenste reisdata, aantal bezoekdagen Disneyland Park, uw hotelwens en aantal volwassenen/kinderen naar. Dat betekent dat je vaak minder lang hoeft te wachten bij alle attracties! Ontvang extra voordeel, zoals (last-minute) korting op je verblijf, vroegboekvoordeel en/of gratis toegang en verblijf voor kinderen, naar gelang de aankomstperiode. Er zijn verschillende mogelijkheden om de tickets en/of hotelvoucher zo snel mogelijk bij u te krijgen. Van laag- naar hoogseizoen zijn dit respectievelijk: mini seizoensticket, magic seizoensticket.

Boek tickets met korting online voor Disneyland Paris / Disneyland Parijs. Voor een bezoek aan de parken van Disneyland Parijs heb je toegangstickets nodig. Je hebt de keuze uit losse dagkaarten en meerdaagse tickets vanaf 49 om zelf te bepalen hoe vaak je naar de parken wilt. Disneyland Parijs biedt namelijk speciale tickets aan voor rustige en drukke dagen. Op een rustige dag kan je een ticket kopen met bijna 50 korting!

korting op tickets disneyland parijs

Superwinkel nl kortingscode
Tennisdirect kortingscode tennis vlaanderen
35 korting stickers ah
Tickets ecomare korting

Je kunt je tickets thuis uitprinten of op je telefoon bij de ingang tonen. Wij sturen de tickets zo snel mogelijk na ontvangst van uw betaling naar u toe. Zo ziet u gemakkelijk de mini, magic, of super magic tickets op uw gewenste bezoekdag of periode. Je ontvangt nu namelijk een volwassenen ticket voor de prijs van een kinderticket. Profiteer nu van de Disneyland aanbieding waarbij je tickets koopt voor de prijs voor een kinderticket. Bekijk ons overzicht van alle actuele aanbiedingen en profiteer van een voordelig verblijf in Disneyland Parijs. Je kunt deze tickets gebruiken tot en met Tijdens deze periode is er van alles te beleven in Disneyland Parijs, zoals het Festival van prinsessen en piraten en diverse extra Star Wars shows.

In twee of meer dagen heb je alle tijd om beide pretparken te ontdekken. Zo is C O Travel inmiddels Official Preferred Partner van Disneyland Parijs met meer dan.000 verkochte tickets per jaar. Deze goedkope Disneyland kaarten zijn online te bestellen tot en met en je kunt het park met deze tickets tot  en met bezoeken. Tot en met is er nog het Festival van prinsessen en piraten met allerlei extra entertainment.

Kortingscode booking 2019, Nike air force 1 korting, Meereizen met korting op studenten ov, Takeaway 5 euro korting,