kortingscode desenio juni 2019

sowieso een grote poster wilde hebben die echt wel in het oog mag springen, maar niet te druk moest zijn. Bekijk hier de nieuwste Desenio aanbiedingen en kortingscodes van dit moment -20 Korting 20 korting op je eerst volgende bestelling. Volg zeker ook @desenio op Instagram voor meer inspiratie, je doet hier geheid leuke ideetjes op voor je interieur. Het geeft deze kamer net even de aankleding die het nodig heeft en de combinatie van roze, geometrische vlekken en goudkleurige details is echt helemaal mijn smaak. Koppelde het aan het diertje en zei: Hey, dat is de S van eekhoorn! Snuffel maar eens tussen de overige grafische posters, zo mooi! Stijlvol roze met goud. Ik moet hier in winkels altijd even tussen snuffelen en als ik er eentje met een mooie print tegen kom dan moet het mee naar huis.

Verlopen -40 Korting 40 korting op posters 40 korting op posters met de kortingscode; VIP40BZS. Wellicht mag hier over een tijdje een tweede kindje in komen te liggen of wellicht wordt het een logeerkamer/speelkamer combinatie. Deze code geldt van tot o lets gooo! Daaronder kost het 4,- euro. Alsof het handgeschilderd. In deze ruimte houd ik namelijk geen enkele plant levend. Superleuk om ook weer door deze nieuwe fase heen te gaan! Welke poster is jou favoriet? (de code is dus alleen geldig op posters!). Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang 20 korting op je eerst volgende bestelling -25 Korting 25 korting op posters en prints. Ik heb echt een zwak voor mooie papierwaren zoals kaarten, notitieboekjes en dergelijke. Met de code byisabeau25 krijg je 25 korting op je aankoop van posters.

Ik houd erg van items met sterrenbeelden erop, dat maakt het toch wat meer persoonlijk. De S van eekhoorn, shae is sinds ze nu een paar maandjes naar de basisschool gaat steeds meer bezig met letters en cijfers, naschrijven en proberen mee te lezen. Kunnen jouw muren ook wel wat mooie opvulling gebruiken? Shop, poster Scorpio 3040, black Frame 3040, sHOP, poster blue paint 2130, frame ros├ęgold 2130, sHOP, poster blue/gold paint 3040, frame ros├ęgold 3040, sHOP, poster bee 1318, frame gold 1318, en speciaal voor jullie heb ik ook een kortingscode voor de webshop van Desenio!