wanneer korting met weekend ov studentenkaart

zoals combinatietickets voor de trein en een dagje uit naar keuze, zoals de dierentuin of een pretpark. NS Dal Dagkaart 19,50, bij ActieVanDeDag bestelt u tijdelijk een NS Dal Dagkaart, waarmee u én hele dag onbeperkt met de trein door Nederland kunt reizen voor een vast tarief. Veilig betalen met ideal en creditcard. Wanneer recht op een weekend studenten OV?

Zo reis je niet alleen voordelig, maar ook nog eens comfortabel. Treinkaartjes en poortjes, bijna alle stations in Nederland zijn afgesloten met poortjes. Samen maken we het Openbaar Vervoer betaalbaar. Voorbeelden van aanbiedingen rondom de dagkaart van de Nederlandse Spoorwegen zijn).

Hiermee mogen kinderen tot 11 jaar de hele dag gratis met de trein, natuurlijk wel onder begeleiding van een volwassene. Een weekend studenten, oV is in de weekenden geldig en vrijdag vanaf 12:00 uur. Het Studentenreisproduct vraag je aan bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO). Je kunt ook wisselen tussen een weekend en een week studenten OV-chipkaart. Wat is een NS dagkaart? Like ons op Facebook, meldt u aan voor de nieuwsbrief en bezoek onze website regelmatig! Een weekend studenten OV is tijdens weekenden geldig en vrijdag vanaf 12:00 uur, maar ook tijdens feestdagen en vakanties. Deze dagretours zijn vooral handig als je een verre treinreis maakt, bijvoorbeeld van Groningen naar Rotterdam of van Maastricht naar Amsterdam. Ga bijvoorbeeld van Enschede naar Alkmaar, van Den Helder naar Maastricht of van Rotterdam naar Utrecht.

Doe dit uiterlijk op de 5e werkdag van de maand dat je hier geen recht.
Als je een week studentenreisproduct hebt dan kan je gratis reizen op de doordeweekse dagen en met 40 korting in het weekend en op feestdagen.
Als student heb je met je OV -jaarkaart jaren lang gratis kunnen reizen en in het weekend met 40 korting, of wanneer je gebruik maakte van een Weekend -OV andersom.
Het is dan ook vaak een flinke klap wanneer je afgestudeerd bent en je moet weer het volle pond gaan betalen.

Ns abonnement korting business, Knaek korting apple,