meereizen met korting op studenten ov

Sommige abonnementen of reisproducten geven onderling conflicten, bijvoorbeeld dezelfde korting op hetzelfde moment; dan kunnen ze beter niet op én OV-chipkaart staan. Octopus card was ingevoerd. Niet geldig bij Thalys en Eurostar. Om te reizen met de treinen, sneltram of metro (incl Randstadrail van RET) moet men in- en uitchecken op station of halte. Ze zijn te herkennen aan het pictogram van een hand die een gestileerde roze ov-chipkaart vasthoudt; dit pictogram markeert de plaats waar men de kaart moet presenteren.

Wie tijdens de daluren vertrekt mag voor daltarief verder reizen als de spits is begonnen, maar de fiets mag dan niet meer mee. In de regiotaxi's die tot het openbaar vervoer worden gerekend, is de OV-chipkaart niet te gebruiken.

Kortingscode bruut sneakers
Kortingscode fifa 17 ps4 cheat code
Kortingscode elf make up kruidvat
15 extra korting groupon

Check je reis in onze prijsvergelijker, en ontdek welk treinkaartje het goedkoopst. Alleen te gebruiken voor reizen binnen Nederland. Dit is vergelijkbaar met het stempel dat op een papieren vervoerbewijs wordt gezet. Er wordt dan een langere reisroute in rekening gebracht. 17 Bij controle moet de reiziger altijd op een logische route reizen vanaf het incheckstation. Abonnement Omschrijving Altijd Korting Korting op het basis- en kilometertarief op bus, tram en metroreizen.

28 Transactieoverzicht bewerken Het transactieoverzicht van een OV-chipkaart bestaat uit een logboek van gemaakte reizen en de eventueel daaraan verbonden kosten. De prijs tussen de heenreis en terugreis over exact hetzelfde traject kan verschillen, omdat de routes apart zijn ingemeten. De eindbestemming is voor de controleur immers onbekend. Dit is nodig om de klasse in te stellen (eerste of tweede klas). Netabonnement (Particulier) Landelijk altijd vrij reizen in bus, tram en metro (niet geldig in Waterbus Rotterdam-Drechtsteden ) Sentire Abonnement voor blinden- en slechtzienden voor reizen in bus (behalve nachtbus tram, metro en openbaar vervoer te water (behalve RET Fast Ferry).