prijs stadspas amsterdam

uur : NS station Lelylaan (aan de kant van de tram.o. Opstapplaatsen stadspas dagtochten Opstapplaats Station Lelylaan, aan de kant van de trams tegenover Subway, niet bij de bussen Opstapplaats Station RAI onder het viaduct ter hoogte van halte lijn 4 Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save. Reserveren is noodzakelijk en kan via. Zondag 1 december, reserveren voor Open Huis is mogelijk door te bellen naar of een email te sturen naar). Hebben jullie al op Eric gestemd? Klik op het betreffende tabje voor de entreeprijzen voor het schaatsseizoen. Het museum is gesloten op: Koningsdag, 27 april 24 december vanaf 15u gesloten, eerste Kerstdag 31 december vanaf 15u gesloten, nieuwjaarsdag. Bij de kassa ontvangt u dan een toegangskaart ouder-/begeleider. Kinderen van 6 tot 18 jaar: 5,50.

Wat was het koud, wat was het tropisch warm, maar vooral wat was het ook in 2018 weer een feest om met. Amsterdam Stadspas de meest uiteenlopende dagjes uit te organiseren. Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van alle Stadspasaanbiedingen?

Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis mee op schoot. Schaatsende begeleiders betalen het reguliere entreetarief voor volwassenen. Zondag 2 juni, zondag 1 september, zondag 6 oktober, zondag 3 november. Opstapplaatsen en -tijden.15 uur : De Mirandalaan.o. De geldigheid en het resterend aantal tegoeden is altijd zichtbaar op de entreeschermen bij de tourniquets en worden opgevraagd aan de kassa.

Prijs stadspas amsterdam
prijs stadspas amsterdam