ov chipkaart met korting kopen

vervoerders en daarna ophalen bij én van de ophaalpunten én NS-automaten in het land. Kan ik nog steeds een kaartje met 40 korting kopen of is dat helemaal verlopen? Reissaldo Uw OV - chipkaart is al geactiveerd. Voor 1,21 zetten wij het gewenste ( 10,-, 20,-, of 30,-) reissaldo klaar voor u op de kaart. Zet er dus niet teveel geld.

Korting kan alleen op een persoonlijke, oV - chipkaart worden geladen. Het abonnement is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met het Altijd Voordeel-abonnement van. Op het NS station kunt u dit eventueel veranderen. Korting is een reisproduct dat 20 of 40 korting geeft in bus, tram en metro in heel Nederland. Korting 1 jaar, altijd. Je kunt dit product: Kopen bij de balies en loketten van alle vervoerders, behalve.

Voor reissaldo moet u nog naar een automaat gaan om saldo te laden. Meer informatie over Sentire OV Voordeel OV Voordeel is een abonnement waarmee reizigers met 20 korting reizen in bus, tram en metro in heel Nederland. Kopen bij het loket van kortingscode alice and john je vervoerder tegen betaling van 17,50. Beschrijving, de anonieme, oV - chipkaart is dé kaart om te reizen met het openbaar vervoer in Nederland. Met saldo kunt u eenvoudig reizen. U kunt niet kiezen automatisch opladen. (Niet tegelijk.) Nadelen U kunt nog geen abonnementen op de anonieme OV - chipkaart plaatsen. U bespaart dus. Kopen bij verkoopautomaten in de vervoersgebieden van Connexxion, EBS, Qbuzz en RET.