opel korting 10 jaar

werkplaatsafspraak, ga naar myOpel, home. Ook als uw Opel ouder is dan 5 jaar. Dan is er speciaal voor u en uw auto de Opel 10 Service. De Opel 5 Service houdt in dat aan Opels van 5 jaar en ouder 10 korting wordt verleend op de factuur van een reparatie of een onderhoudsbeurt. Contact opnemen, werkplaatsafspraak, de Opel 10 Service is een uniek aanbod voor Opelrijders die lid zijn van myOpel en in het bezit zijn van een Opel ouder dan 10 jaar (voor Opels tussen de 5 en 10 jaar is er de Opel 5 service). Daarom hebben wij voor uw Opel ouder dan 10 jaar een exclusieve aanbieding: u ontvangt nu maar liefst 20 korting op originele Opel onderdelen en arbeidsloon wanneer u uw Opel bij uw Opel dealer laat repareren of onderhouden. Maak dan snel een afspraak bij Motorhuis en profiteer van 20 korting op uw werkplaatsfactuur. U kunt zich kosteloos aanmelden op om gebruik te maken van informatie, ledenvoordeel en handige functies die het u als Opel rijder een stuk gemakkelijker maken.

opel korting 10 jaar

U krijgt namelijk 20 korting op uw werkplaatsfactuur. De Opel 10 Service houdt in dat aan Opels van 10 jaar en ouder 20 korting wordt verleend op de factuur van een reparatie of een onderhoudsbeurt. U kunt uw afspraak uiteraard online inplannen. Exclusiviteit voor wie Opel rijdt. Meer informatie over uw Opel en meteen gebruik maken van het Opel 10 Service aanbod bij uw dealer? U bent bij Motorhuis mér dan welkom. Opel behoudt zich het recht voor de productspecificaties en uitrusting te allen tijde te wijzigen.

Opel Service Beurt staat garant voor maximale service en kwaliteit voor een scherpe prijs! Deze gratis app biedt u veel praktische en gebruiksvriendelijke functies waardoor u extra kunt genieten van uw Opel. Informatie en gebruiksgemak, ledenvoordeel en handige functies die het u als Opel rijder gemakkelijk maken. Het is mogelijk dat delen van de beschreven of afgebeelde uitrusting alleen in bepaalde landen of alleen tegen meerprijs leverbaar zijn. Onderhoud, acties, opel, opel 10 service 20 korting op uw werkplaatsfactuur.