kortingscode oliemeulen

laten de medewerkers zien dat dieren waar veel mensen bang voor zijn, eigenlijk helemaal niet zo eng zijn. Het zoogdier leefde 50 miljoen jaar geleden al op aarde. De verzorgers laten graag zien dat veel dieren helemaal niet zo eng zijn als je altijd dacht. Tijdens de demonstraties met een wurgslang en Kriebeltje de vogelspin krijg je daarom zelfs de kans deze dieren even aan te raken. Want een bezoek aan dit gezellige Brabantse dierenpark laat je de dierenwereld niet gewoon zien, maar vooral beleven. Geloof het of niet, ook in het echt zijn de beestjes daartoe in staat. In de Oliemeulen ontdek je deze beestjes van dichtbij. Natuurlijk is er ook een leuke speeltuin voor kinderen en geniet je na je rondje langs de dieren van een lekker kopje koffie in het restaurantje. Kom ze met eigen ogen bekijken, uiteraard op veilige afstand.

Korting voor Dierenpark de Oliemeulenkortingscode oliemeulen

Serieastore kortingscode, Dartswarehouse kortingscode,

Durf jij deze kleine diertjes te bewonderen? Wees gerust, ze zullen niet dichtbij komen. Wij hebben alle deals. Check voorafgaand aan je bezoek welke demonstraties er die dag zijn, zodat je precies weet wat je te wachten staan. Op drukke dagen vliegen ook onze roofvogels los. Houd ook onze pagina met evenementen in de gaten. Kom naar Tilburg voor een onvergetelijke dag in het vreemdste dierenpark van Nederland.

Iedereen zal zich even goed vermaken in dit gekke dierenpark! In 2016 zijn er zelfs zeldzame dwerg-krokodillen geboren in het park.

Specsavers kortingscode lenzen, Lascana kortingscode 2019,