karten met korting

Uithof, maar het was geweldig! Mileubewuste karts die extra snel optrekken. Natuurlijk kun je er ook terecht voor een lekker hapje of drankje met uitkijk op de kartbaan. De Uithof voor de actuele informatie en de openingstijden. Voor de prijs die je per persoon betaalt, kun je extra heats bijkopen! De voucher(s) vind je ook in je profiel bij Mijn veilingen. Het is er gratis parkeren. Yasmin d 28 februari 2017 - "Groots opgezet en van alles te doen omtrent sport en fun.

Karten met korting
karten met korting

Kijk op de website van. 1 heat duurt 12 minuten. Den Haag (Jaap Edenweg 10, 2544NL). Ben je met zes of meer personen, dan kun je er paintballen! Ga de strijd aan met je vrienden, familie of collega's en kom naar de Kartfabrique in Utrecht. Lekker racen tegen elkaar doe je bij. Noord-holland 5 noord-brabant 5 zuid-holland 4 gelderland. Deel deze veiling, geldig voor 2 personen. Minimale lengte van 160.karten met korting

Ons circuit in Eindhoven wordt tot én van de meest. Elke kartbaan in Nederland, indoor en outdoor, met en zonder kinderkarts. 7, 50 korting tijdens daltijden Druk het gaspedaal in en drift over het ijs bij Icekart. Dat doe je via Dagpas! Nu kart je 2 heats voor maar 16,50!