40 procent korting ns na afstuderen

in Eindhoven en heb je na je afstuderen nog een stage in Amsterdam waar je dagelijks naartoe moet reizen met trein en bus, dan kan het wellicht goedkoper zijn om de boete te betalen dan om een abonnement te nemen. Door hun enorme omvang, kleine oogjes en borstelige snor zien ze er heel vriendelijk uit. 3d ninja kortingscode, Apenheul korting ah, Crazy factory kortingscode, Zoek je een kortingscode voor een bepaalde winkel? Op feestdagen krijg je ook op reizen buiten je vaste traject korting.

Dit zit sinds 2014 niet meer in het pakket. Nu kreeg hij te horen na zijn afstuderen dat hij geen recht meer had op de 40 korting omdat dat ingaat vanaf de eerste keer dat je je OV stopzet en dan maximaal een jaar geldig. Het Uitgestudeerd aanbod is geheel gratis. Je maakt een account aan, vult een aantal gegevens in, zoals bijvoorbeeld het kaartnummer van je studenten OV-chipkaart en een pasfoto.

Ook dat behoort tot je mogelijkheden. Je kunt echter na je afstuderen nog een jaar lang met 40 korting blijven reizen en je krijgt van de NS ook nog een twee gratis dagkaarten. Ook met dit kortingscode douglas geuren en geurtjes abonnement betaal je voor 10 maanden reizen, terwijl je 12 maanden kunt reizen en kan je gezin een Bijkaart krijgen. Ik ben student, alles over je studentenreisproduct. Tijdens de feestdagen kan je ook de hele dag reizen. NS -Jaarabonnement, een ander, nS abonnement is het, nS -Jaarabonnement. Wel is Dal Voordeel (het 40 -kortingsabonnement) op dit moment voor 29,- (ipv 50,-) in het eerste jaar verkrijgbaar: https www. Om de pijn te verzachten heeft NS een cadeautje voor je: een gratis Dal Voordeel abonnement. De voordeeluren zijn vooral maandag t/m vrijdag na 9 uur s ochtends, maar in de maanden juli en augustus de hele dag. Een ander bijkomend voordeel is dat je drie mensen met je mee kunt laten reizen met 40 samenreiskorting. NS voordeelurenkaarten kopen De NS voordeelurenkaarten kan je kopen via.nl of telefonisch via (0,10 p/m). Als student heb je met je OV-jaarkaart jaren lang gratis kunnen reizen en in het weekend met 40 korting, of wanneer je gebruik maakte van een Weekend-OV andersom.

40 procent korting ns na afstuderen Corpus korting donald duck40 procent korting ns na afstuderen

Wagamama antwerpen kortingsbon
Sprookjeswonderland enkhuizen korting
Extra korting bol