reptielenhuis tilburg korting

krijg ook Reptielenhuis De Aarde korting! Check voorafgaand aan je bezoek welke demonstraties er die dag zijn, zodat je precies weet wat je te wachten staan. Gordeldieren, gordeldieren zijn merkwaardige beestjes. De vriendelijkste reptielen lijken de schildpadden, maar die kunnen ook flink bijten! Het park noemt zichzelf het vreemdste dierenpark van Nederland en daar is geen woord van gelogen. Dit reptielenhuis is niet voor angsthazen. Die laatste bestaan ook al miljoenen jaren, net als hagedissen. Heel handig, want hierdoor kunnen kameleons alle kanten op kijken zonder hun kop te hoeven bewegen. De diertjes heten Levi en Wriemel en zijn dol. Het park heeft namelijk én van de grootste collecties krokodillen van het land.

De Oliemeulen, korting De Oliemeulen, tilburg The 6 Best Hotels near Dierenpark reptielenhuis Reptielenhuis, de Aarde, korting 2019

Een bezoek aan Dierenpark de Oliemeulen is dus een compleet dagje uit voor de hele familie en is ook zeker geschikt voor scholen en bedrijfsuitstapjes. Het reptielenhuis is zeer informatief met bordjes voor iedere kooi. Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook De Oliemeulen korting! Scoor ook alvast kortingskaarten via Uitmetkorting, je bent zo voordeliger uit en houd ook nog een leuk zakcentje over voor andere activiteiten in het park. De dierentuin is ingericht in en rondom een boerderij van ruim 300 jaar oud, waar de bekende Brabantse gezelligheid hoog in het vaandel staat.

Durf jij deze kleine diertjes te bewonderen? Het is een groot gebouw met verschillende gedeelten, voorin de boerderij zie je voornamelijk allerlei bijzondere kikkers in de meest felle kleuren, loop je iets verder dan kom je bij de kameleons, adders en kortingscode reebok bijtschilpadden, op de zolder bevinden zich spinnen en slangen. Je ziet hier vogelspinnen, piranha's, tijgerpythons, krokodillen en diverse roofvogels. Op drukke dagen en in het weekend is er een indrukwekkende roofvogelpresentatie. Je maakt hier prachtige close-up foto's van de reptielen en amfibien! Ben je niet bang voor slangen, neem dan en kijkje bij deze glibberende reptielen. Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in de speeltuin terwijl jij vanaf het terras geniet van een drankje en hen in de gaten houdt. Natuurlijk is er ook een leuke speeltuin voor kinderen en geniet je na je rondje langs de dieren van een lekker kopje koffie in het restaurantje. Bezoek dan de roofvogeldemonstraties in het weekend.

reptielenhuis tilburg korting