korting phantasialand wintertraum

Dampf-Pferdekarussel Paarden-carrousel Deze prachtige dubbeldek draaimolen kan je vinden aan de hoofdingang van het park. Fans, de volgende leden zijn fan van Phantasialand: Phantasialand heeft 52 fan(s themagebieden, alt Berlin. Op een tocht door het rijk van de Water-Wuze ontdek je waarom. Zorg ervoor dat je van ieder persoon een legitimatiebewijs én je Efteling Abonnement kunt laten zien.

Korting phantasialand wintertraum
korting phantasialand wintertraum

Beleef een culinaire diversiteit.
De vier hotel-restaurants verwennen u met Aziatische of Afrikaanse gerechten.
De dinerbuffetten bieden een grote keuze aan culinair raffinement, in de topklasse à la carte restaurants krijgt u een heel speciale en exclusieve beleving qua smaak en verwennerij.
Phantasialand biedt voor ieder wat wils.

Only kleding kortingscode
The musthave kortingscode
Pabo kortingscode 2019

Duitsland - Phantasialand, terug naar het land, loginPaswoord. Taron, accelerator coaster Minimale lengte: 1m30 - Lengte zonder begeleiding: 1m40 Double launch coaster door een bochtig parcours dat in de bergen en een dorp is ingewerkt. Bij een abonnement met maandbetaling wordt een voucher uitgeschreven met een geldigheid van maximaal 3 maanden vooruit, met als uiterlijke datum het einde van het huidige kalenderjaar. Colorado Adventure, runaway Mine kortingscode damestassenenzoeker Ride, minimale lengte: 1m - Lengte zonder begeleiding: 1m20. Als je in een Europa-Park hotel blijft slapen, kun je helaas geen gebruik maken van de hotel-ingang. Wakobato Interactieve rondrit Vertrouw nooit een kikker-steen! Colorado Adventure is én van de langste runaway mine rides van de wereld. Raik, junior Boomerang Coaster, minimale lengte: 1m - Lengte zonder begeleiding: 1m20. Deep in Africa, thema-land. Meer dan 100 attracties en geweldige shows, 13 achtbanen en 15 Europese themagebieden zullen je wildste verwachtingen overtreffen.