kortingsbon groene dagen

dan ook dat Thermae 2000 het nodig acht al jaren een hoger bedrag toeristenbelasting te innen als je bent blijven kortingscode athenastudies overnachten in hun hotel. Bollebuik levert bestellingen 75 gratis in de Benelux; anders rekenen we een vaste kost van 5 aan. Ontdek de code(s van zodra je de juiste webshop in ons aanbod gevonden hebt, zie je heel duidelijk staan welke kortingscodes er momenteel gelden en wat de voorwaarden zijn.

Sauna Thermae 2000, kortingsbon, thermae 2000kortingsbon groene dagen

Eenmaal je een orderbevestiging via mail hebt ontvangen, kan je jouw bestelling niet zelf annuleren. 7 kalenderdagen na uw bestelling. Indien er niemand thuis is, kan deze termijn natuurlijk wel oplopen. Hiervoor werken wij samen met Multisafepay die gespecialiseerd is in betalingen via het internet. Entree, entree voor de Herfstfair bedraagt. Binnen de 14 dagen moet je ons het foute product terugsturen of -brengen. U mag ons ook telefonisch contacteren. Indien dit op de originele verpakking is gekleefd, zal Bollebuik uw retour weigeren. Er wordt eerst gevraagd naar een checque code; vervolgens druk je op de groene knop code toevoegen waarna een unieke verificatiecode wordt gevraagd. Wens je een artikel te bestellen of meer info over een product, aarzel niet ons te contacteren op via of telefonisch op het nummer 32 (0).kortingsbon groene dagen

Heerlijk genieten van een wellness arrangement met de SpaOnline aanbiedingen.
Profiteer bij je overstap van gratis 35,- korting op alle vakantiepark reserveringen met een verblijf van minimaal 3 dagen!