zoo antwerpen korting cm

veel info: nbsp; a van Plopsa krijgen op vertoon van een geldige Plopsa-jaarabonnement 20 het reguliere tarief ( gt; 120 cm) van Attractiepark Toverland in 2018, behalve tijdens de Halloween Nights. Jouw inzet is fantastisch en maakt een wereld van verschil voor heel wat mensen met een chronische ziekte of mantelzorger. Verken de schoonheid van de savannes, bosgebieden en haar indrukwekkende bewoners: sta oog in oog met leeuwen, olifanten en giraffen en verwonder je over de veelzijdigheid van onze adembenemende natuur. Zoekt u het liever dichter bij huis? Breng dus regelmatig ee n bezoekje aan deze pagina. De deelnameprijs bedraagt 10 euro per persoon voor jou, je partner, kinderen en/of kleinkinderen ( max. Je bent welkom op zaterdag 29 september van 10 tot 18 uur.

Kom je met de trein, dan betaal je 10 euro per persoon voor je treinticket heen en terug vanuit elk Belgisch station. Br Geldig seizoen 2018. Onze dank voor ieder engagement wensen we tastbaar te maken Daarom nodigen we alle vrijwilligers uit op de Samana Familiedag!

Game supplies kortingscode, Xxl nutrition kortingscode, Monkey town kortingsbon, Oldenhof kortingscode,

In de Olmense Zoo kan je de mooiste exemplaren van dichtbij bewonderen in een kortingscode ibood belgie natuurgetrouwe omgeving. P p Meer info: a href" vertoon van je geldige Plopsa-FunCard krijg je 50 korting op het volwassenentarief (officieel geafficheerde prijs). Zult u al het nodige materiaal kunnen vinden die u nodig heeft om deze afvaart op een veilige en comfortabele manier te ondernemen. Hier kan je ook gratis binnenlopen, hopelijk tot dan! Het park biedt een enorm aanbod aan familie- en kinderattracties en presenteert een heel aantal shows van topniveau. Daarom hebben we bij deze tickets reeds een korting doorgevoerd in de normale prijs die je verkrijgt aan de kassa. We waarderen het enorm dat jij samen met.000 andere vrijwilligers elke dag mee bouwt aan een zorgzame samenleving en zo kracht geeft aan mensen.

CM Antwerpen ; CM, brugge; CM, leuven; CM, limburg; CM, midden. Als, cM -lid geniet je korting op de toegangsprijs van het pretpark in Lichtaart. Tijdelijke korting bij aankoop van een abonnement Bokrijk 2019 vr 1 februari 2019.