kerstplaza groningen 2019 kortingsbonnen

attracties en is meer dan tien dagen lang een enorme pretfabriek. Er is én entreeprijs; de toegangskaart geeft recht op én gratis bezoek aan alle attracties en shows. Time Out kapper, berghem (fr oliebollenkraam, c Coevorden. Groningen, groningen - Zeldzame voorwerpen, waaronder Delfts aardewerk, Chinees porselein en Japans lakwerk laten zien hoe we in Nederland de wereld in huis hadden en nog steeds hebben.

GPS Moordtocht, groningen, Groningen - De GPS Moordtocht van Stad Unique is een actief. Ticket Aanbiedingen, kröller-Müller Museum. Op de mainstage van het Nieuwjaarsfestival 2019 staat vanaf.00 uur het Noordpool Orkest met 42 musici. Attracties gratis, op de kerstkermis betaal je anders dan op een gewone kermis. Op de Bumper Stage treden vanaf.00 uur Lou Leeuw, Ageless, Sunroots en De Republiek. Op dinsdag organiseert MartiniPlaza voor de derde keer het Nieuwjaarsfestival. 1x toegang tot alle attracties 65 (legitimatie verplicht 9,00.p. Tickets, kinderen t/m 2 jaar: Gratis entree. Oliebollenkraam Tuinland, b Bedum, avia tankstation, bedum. Groningen, groningen - Een gestructureerde beestenboel, soms met een knipoog. Ook kan digitaal muziek gemaakt worden met de Rijdende Popschool.

Omniversum, bestel gemakkelijk je tickets Bij Omniversum kijk je geen films, maar beleef je ze! En op de kerstkermis betaal je anders dan op een gewone kermis. De allerjongste bezoekers ontvangen een gratis strippenkaart voor de kermisattracties van Kerstplaza. Uitstapjes, adventurepark Waddenfun: klimavontuur voor de hele familie.