ns dal vrij spits

Keuzedagen zijn alle dagen van de week geldig (doordeweeks.00 uur). Ook dan kobo plus kortingscode reist u gratis met Dal Vrij. Het reisproduct is op uw OV Chipkaart geladen en wordt automatisch gebruikt bij reizen in de daluren.

Het moment van inchecken bepaalt of u wel of niet met korting reist. Goed om te weten. Abonnementen, voordelen van dit abonnement 40 korting buiten de spits 40 korting in het weekend 40 korting voor 3 medereizigers, gratis persoonlijke OV-chipkaart (kost normaal 7,50). Aanbiedingen bekijken, het Dal Vrij Jaar abonnement is tevens geldig in treinen van. Buiten de spits van maandag t/m vrijdag tussen.00.00 en tussen.30.30 uur. Geldig bij andere treinvervoerders, geldig op binnenlandse trajecten van InterCity Berlijn en ICE International. Dal Vrij Jaar abonnement, het Dal Vrij Jaar abonnement kent een hoop voordelen en biedt zeker voor de regelmatige/structurele reiziger een uitkomst. Dan kunt u deze voor 7,50 aanschaffen tijdens de bestelling van Kids Vrij.

Dal Vrij Abonnementen Dal Voordeel Abonnementen Dal Vrij: Onbeperkt treinen buiten de spits: 102 p/m NS Dal Vrij Jaar - NS Abonnementen

Hiermee kunt u 3 (klein)kinderen van 4 t/m 11 jaar oud koppelen aan uw abonnement, waarmee zij gratis met u meereizen. Bent u 65 jaar of ouder? Download de productvoorwaarden abonnementen. U betaalt de abonnementskosten voor het eerste jaar aan het einde van uw bestelling. . Goed om te weten, checkt u 5 minuten voor of tijdens daluren in, maar in de spitsuren uit? Check u 5 minuten voor de spits in? Als u al een persoonlijke OV-chipkaart heeft, kunt u ook telefonisch bestellen. Met dit reisproduct van de NS reist u gratis en onbeperkt in de daluren met treinen van NS, Arriva, dsquared pet kopen rotterdam Breng, Connexxion, Syntus en Veolia voor slechts 99 per maand.