korting karwei juni 2019

dan ook iedereen, die op wat voor manier dan ook bij NWC betrokken is, vragen om naar het sportpark te komen, om er een mooi feest van te maken samen met alle NWC'ers. WK 2010 in zicht! . Met een inschrijvingsaantal van 70 beloofde het op voorhand al een waar spektakel te worden en dat werd het dan ook. lees verder Informatie op Siris teletekst Omroep Siris biedt al jaren teletekstinformatie over onze voetbalclub. AFC Amsterdam, NEC Nijmegen en Almere City. 15-11) en zullen nu hun eerste korte termijn opvolgingen gaan krijgen. De dag eindigt na het douchen.30 uur. Allereerst is Frank Berkers, leider van E9 en ex-Veteraan, verkozen tot Prins van de Klot. Op de foto heeft Marijn's zoontje Sem de Steenberge Man of The Match bokaal.

MIXonline Voor de DHZ-(R)etailkorting karwei juni 2019

Albert Heijn Asten is gestopt met het uitgeven van gratis plaatjessets bij de boodschappen. Koffie/thee, Gratis koffie/thee ophalen bij een Kiosk op vertoon van je OV Chipkaart en deze waardebon. Meer foto kunt u zien op Trainingen volgende week.v.m. Kinderen zullen hierop worden aangesproken, wij rekenen op uw medewerking! NWC-dag Zondag 12 juni is het weer zover: De NWC-dag staat weer op het programma. Indien men mee wil doen gaarne even een mailtje naar, zodat eventuele contacten/berichten rechtstreeks verstuurd kunnen worden knvb voetbaldagen junioren 2008 Momenteel zijn wij als knvb druk bezig met de voorbereidingen van de knvb voetbaldagen voor "Junioren" 2008. NWC E2 zal op 2 of 3 juni de bekerdistrictsfinale in Susteren gaan spelen.

Mikro Gids / hema, Gratis proefnummer van Mikro Gids en maak kans op een hema cadeaubon.w.v 10,- (ze geven er veel weg). Voor het gehele programma zie Ricus Verhees Beker Ralf van Oosterhout Man of the Match. Helaas is deze 2 weken naar achteren verschoven en zal deze dus op 5 februari gehouden gaan worden. Hallo allemaal, Vorig jaar hebben Jong Nederland Asten en NWC op Koninginnedag een Muziekspektakel georganiseerd. Bas van Geffen is de speler van het jaar geworden over het seizoen 2011/2012. Mocht u geen uitnodiging hebben ontvangen en wel graag willen komen, laat dit dan weten en stuur een mail naar! Indeling jeugd 2010/ De indeling competitie en de wedstrijdkalender seizoen 2010 / 2011 voor de A, B, C, D, E en F jeugdteams zijn bekend. Wij wensen Jan veel succes bij NWC!

Jeans korting heren, Pit almere korting, Zwangerenkids kortingscode, Pretparktickets met korting,