magazine spoor kortingscode

bij een besteding vanaf. Er is natuurlijk niets vervelender dat wanneer jij denkt nog even korting te scoren en komt erachter dat de deal inmiddels verlopen.

Op precies hetzelfde traject en in dezelfde klasse als het vervoerbewijs van de persoon met wie meegereisd wordt. Nadat u heeft betaald, kunt u uw e-ticket direct downloaden en uitprinten op uw persoonlijke pagina.

Nee, het Meereisretour is een gewoon e-ticket, waarbij de medereiziger zich dient te identificeren. Het poortje opent en u kunt nu het station betreden of verlaten. Niet voor geld inwisselbaar behoudens in gevallen van ernstige vertraging. Alleen te gebruiken als degene met wie u meereist een geldig NS-vervoerbewijs of geldige check-in kan tonen naar de bestemming van de Meereiskaart (exact hetzelfde traject) en 12 jaar of ouder. U kunt maximaal 1 keer per editie van spoor gebruik maken van dit aanbod. Dit kan enkele ogenblikken duren. Dagretour 1e klas Hotchoc korting schattige babykleertjes nieuwsbrief 24 21 poster, dagretour 1e klas Hotchoc 24, dagretour Rondvaart 21 50 korting. 25 korting op Mariavespers in Het Concertgebouw. Vul uw gegevens in en klik op In winkelwagen. Gratis prentbrief kaart 15 korting.

Het e-ticket wordt in het bevestigingsscherm na de betaling aangemaakt. Alleen geldig als ze goed leesbaar en op het juiste formaat zijn uitgeprint. Poortjes openen, u hoeft met een e-ticket niet in te checken. Print het ticket op A4 formaat in een staande positie (anders werkt de barcode niet).