tickets ecomare korting

Currently Closed, reviews Ratings, write a Review, rate this attraction. Doe er goed aan door je ticket online te bestellen. Ecomare korting via Natuurmomenten, takeaway 5 euro korting CJP-pas en nog meer.

Ecomare korting door online tickets te kopen. Je kunt de sterren niet in het observatorium van volkssterrenwacht De Jager. Wat ook erg leuk is, is dat je elke dag om 14:30 kunt zien hoe de dieren in het zeeaquarium gevoerd worden. Dan ben je hier op de juiste plek.

TIP van ons : gaan jullie naar Ecomare dan moet je ook vanaf hier de nike air force 1 korting sterren gaan bekijken! Google, by Rahul Mishra, by Katarina Benkovi, by Patheesen. Zorg wel dat je droge kleding meeneemt voor de kinderen want dit is een speeltuin met wat water. Je betaald dan voor een ticket voor kinderen 4 t/m 13 jaar nog maar 8,55 en voor volwassenen betaal je dan nog maar 12,35 per persoon! Ben je op dit moment geen lid van bovenstaande partijen? Je kunt tijdens je bezoek aan Ecomare namelijk ook dingen leren over de Noordzee en alles wat erin leeft, het Werelderfgoed Waddenzee en natuurlijk ook van alles over de natuur op Texel. Er is namelijk een speeltuin genaamd de eb-en-vloed-speeltuin.

tickets ecomare korting