studentenreisproduct korting

rest van het jaar 16 juli.00 uur tot 16 augustus.00 uur. Buitenland, wil je studeren in het buitenland? Weekendabonnement, vrij reizen in het weekend. Weekabonnement, vrij reizen door de week. Jouw vrienden hebben hiervoor een anonieme of persoonlijke OV-chipkaart nodig met minimaal 10 euro saldo. De daluren zijn: maandag t/m vrijdag.30 uur, tussen.00.00 uur en.30 uur. We korting bij kwikfit met fnv pas leggen je alle voordelen en extras uit als je met NS reist, maar we geven je ook wat algemene informatie over je studentenreisproduct.

Dan staat alles bij elkaar! Aanbod afgestudeerden, krijg een jaar lang 40 korting in de daluren cadeau.

Het studentenreisproduct is er voor mbo-, hbo- en wo-studenten. Als student reis je met je studentenreisproduct meestal gratis of met 40 korting. In de daluren mogen 3 mensen met 40 korting met je meereizen.

Ik ben student, alles over je studentenreisproduct. Hoe laden mijn vrienden de samenreiskorting op hun OV-chipkaart? Zetten ze voldoende saldo op hun OV-chipkaart (voor samenreiskorting is minimaal 10 euro nodig). In het weekend van vrijdagavond.30 uur tot maandagochtend.30 uur de hele dag. Aanbod afgestudeerden, ga je studeren? Zo vraag je een studentenreisproduct aan. Dinsdag gratis vol tarief tot.00 uur, daarna korting. Om de samenreiskorting te activeren: houden ze hun OV-chipkaart voor de kaartlezer (met het OV-chipkaartlogo) van de automaat. Als student reis je met je studentenreisproduct meestal gratis of met 40 korting. Checken ze tijdens de daluren in en aan het einde van de reis uit.

Kortingscode kruidvat gratis bezorgen
Sony a7iii korting
Douglas.nl kortingcode
Reizen met korting ov jaarkaart