sauna anholts aanbieding

je online kunt boeken. Daarnaast is er volop keuze uit massages en diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen. Heerlijk genieten, bij Thermen Beautycentrum Anholts kunt je heerlijk genieten van de vele sauna faciliteiten, heerlijke warme bubbelbaden, een ruime rustruimte met kwalitatief goede (lig) banken en diverse open haarden. Dit complex is voorzien van mooie saunafaciliteiten waaronder een Finse sauna, rozensauna, infraroodsauna, kruidensauna en een buitensauna. Beautydag, zin in een heerlijke verwendag? Beleef de Thermen Wellness, anholts korting sauna spa zuiver ervaring, thermen Wellness.sauna anholts aanbieding

X Heerlijk genieten Bij Thermen Beautycentrum. Anholts kunt je heerlijk genieten van de vele sauna faciliteiten, heerlijke warme bubbelbaden, een ruime rustruimte met kwalitatief goede (lig) banken en diverse open haarden. Anholts is gelegen in de Drentse plaats Schoonebeek. Dit complex is voorzien van mooie saunafaciliteiten waaronder een Finse sauna, rozensauna, infraroodsauna, kruidensauna en een buitensauna.

In het restaurant kan je tijdens je bezoek genieten van een hapje en een drankje. Buiten vindt je een grote ruimte tuin met vele ligbedden en een mooi terras. Anholts op dit moment én van de meest bekende thermencentra van Noord-Nederland. Thermen Beautycentrum, anholts is gelegen in de Drentse plaats Schoonebeek. Boek dan een beautydag en laat je helemaal in de watten leggen. Adres Thermen Wellness, anholts, thermen Beautycentrum anholts " Schoonebeek.O.F. Breng ook een bezoek aan de zonnestudio en relax in én van de rustruimtes op de banken en ligbanken bij de openhaard. Advertenties met betrekking tot sauna anholts aanbieding, advertenties met betrekking tot sauna anholts aanbieding, vergelijkbare zoekopdrachten voor sauna anholts aanbieding 2019. Je kunt gebruik maken van diverse sauna s, warme bubbelbaden en stoombaden. Anholts is gevestigd in het prachtige beekdal-landschap van het oliedorp Schoonebeek.

Van der valk middelburg aanbieding
Samsung galaxy s5 aanbieding abonnement
Sauna spaubeek kortingscode