kalkar wunderland pretpark korting

korting, geef dit artikel een review, wunderland Kalkar is een leuk pretpark net over de grens in het Duitse Kalkar. Attracties op maat, zoals een treintje, een ponybaan en een mini-reuzenrad zijn al spannend genoeg voor deze kleintjes! Midden in de oude koeltoren staat een extra hoge zweefmolen. Arrangementen zijn bijvoorbeeld inclusief lunch of diner of geven recht op toegang tot spel- en sportactiviteiten. Wunderland Kalkar is een familiepark gevestigd rondom een oude kerncentrale. Je betaalt nu maar 18,95.p. Behalve rond de Kerstdagen, als de deuren tijdelijk open gaan voor Winter Wunderland.

Hier leer je namelijk alles over de kerncentrale waar je je op dat moment bevindt. Je kunt kiezen uit: 2-daagse Wunderland Kalkar All-Inclusive Arrangement 3-daagse Wunderland Kalkar All-Inclusive Arrangement 4-daagse Wunderland Kalkar All-Inclusive Arrangement. Er zijn attracties voor hele kleine kinderen, maar ook voor oudere kinderen en attracties waar ook ouders in kunnen. Bekijk ook de attracties op de website van Wunderland Kalkar goed, want regelmatig staan daar kortingcodes, waarbij je nog meer korting op de entreeprijs krijgt. Wunderland Kalkar, wunderland Kalkar is een pretpark in Duitsland, net over de grens bij Arnhem en Nijmegen. Met maar liefst zeven hotels rondom Wunderland Kalkar is blijven slapen geen enkel probleem. Ook een achtbaan, wildwaterbaan en karts zorgen voor de nodige adrenalinekicks, maar ook voor de jongste bezoekertjes is er genoeg te doen. Adres Wunderland Kalkar, wunderland Kalkar, griether Straẞe 110-120, d-47546. De attracties in het pretpark. Je kunt bij deze arrangementen van grote kortingen gebruik maken. Niet de leeftijd, maar de lengte van de kinderen is bepalen voor de toegangsprijs tot Wunderland Kalkar.

Spelen en leren in Wunderland Kalkar. Deze hotels hebben allemaal een eigen sfeer, maar je kunt overal gebruikmaken van het all-inclusive concept. Tickets zijn geldig t/m Veiling Wunderland Kalkar, bied mee via Ticketveiling of Vakantieveilingen en ga met hoge korting genieten van een dagje Wunderland Kalkar met het gezin of wat vrienden. Het park is gebaseerd op twee fantasiefiguren: Kernie en Kerna en je kunt ze overal in het park tegenkomen.