tweede auto verzekeren korting

de behandelaar weten in hoeverre je klacht gegrond is verklaard en hoe wij aan je bezwaren gehoor zullen geven. Dat kan er gemakkelijk toe leiden dat u 60 80 korting op de premie krijgt en u uw tweede auto voordelig kunt verzekeren. Dit verschilt per verzekeraar, waardoor het verstandig is de voorwaarden van uw huidige polis er op na te kijken. Allianz, Allsecur, Klaverblad, London en Zelf hebben onder voorwaarden ook een tweede autoregeling. Bij de Klaverblad Royaal Bonus Malusverzekering moet de eerste auto minstens op trede 11 staan van de bonus-malusladder en de bestuurder niet minder dan 0 schadevrije jaren heeft.

Tweede auto verzekeren korting
tweede auto verzekeren korting

Het is toegelaten om meerdere auto 's op dezelfde naam te verzekeren. Als je zelf de wagen gaat gebruiken, ben je bestuurder en kentekenhouder. Dit wordt op een andere manier berekend. Dan kun je dus niet profiteren van korting op je tweede auto. Kan je jouw tweede auto goedkoper verzekeren bij dezelfde maatschappij? Als je een tweede wagen wilt laten verzekeren bij dezelfde maatschappij, gaan de schadevrije jaren van je eerste auto over naar je tweede. Begin met vergelijken, tweede auto verzekeren van uw kinderen, wilt u een tweede auto verzekeren voor een van uw kinderen? Heb je een klacht over een verzekering?

Online kortingsbon hubo
Pit almere korting

Ook dan kun je terecht bij het Kifid. Dit is een geschillencommissie, waar ook bij is aangesloten. Ook niet als je op je eerste auto bijvoorbeeld 20 schadevrije jaren hebt. Bovendien kunt u de tweede auto verzekeren wanneer u er zelf of uw inwonende partner erin gaat rijden. Stel dat dit maximum op 12 staat, dan kun je nooit meer dan 12 schadevrije jaren op je tweede auto gebruiken. Sommige verzekeraars bieden toch korting op je premie. Heb je een klacht over een verzekeraar? Tweede autoregeling bij andere verzekeraar De tweede autoregeling geldt alleen als je beide verzekeringen bij dezelfde verzekeraar afsluit.