skydive centrum utrecht

op een later tijdstip ingewisseld worden voor vluchtpakketten en is niet persoonsgebonden. Door, lucelle Van de Berkt op "Samen met mijn zoon wezen skydiven. Natuurlijk komen er mensen aan de lopende band langs maar je voelt je echt op je gemak en ze nemen echt de tijd voor. Heel vriendelijke en professionele mensen allemaal, goed georganiseerd en ziet er allemaal picobello uit.". Door, danny Fleuren op "Wat een gave ervaring en wat een adrenalinekick. Bedankt voor de goede ontvangst en begeleiding.". Door, marco de Reijke op 2 september 2018 "Super gevlogen, goede begeleiding en erg enthousiast. In een veilige omgeving, onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs, kun je als recreantvlieger een vrije val ervaren.

Nu boeken, boek met een voucher, maak een reservering en vul bij betaling je unieke vouchercode. Door, eddy Jagers op "Buiten de vrije-val ervaring is het personeel SuperChill! Ons unieke gebouw staat direct naast de snelweg A2 bij afslag Maarssen in Utrecht. Boek met een voucher, koop een voucher, ervaar het onvergetelijke gevoel van een vrije val in het eerste centrum met twee tunnels ter wereld!skydive centrum utrecht

Het eerste indoor skydivecentrum in de wereld met twee windtunnels, waar je dromen werkelijkheid worden. In een veilige omgeving, onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs, kun je als recreantvlieger een vrije val ervaren. Want als je via, friends Family bestelt krijg je tot 10 korting op de reguliere. Aqua Mundo, center Parcs. Fashionette, rabatte immer aktuell immer kostenlos täglich geprüft.

Ik kom zeker terug voor de sportvlieger cursus!". Niets gaat met interpolis zorgverzekering korting rabobank haast. De meer ervaren sportvliegers kunnen bij ons terecht voor hun (team-) training en het verbeteren van hun skills in onze state of the art windtunnels. Alsof je op 4000 meter hoogte uit een vliegtuig springt, maar dan zonder ook daadwerkelijk uit het vliegtuig te hoeven springen. Nu kopen, welkom bij City Skydive, het eerste indoor skydivecentrum in de wereld met twee windtunnels, waar je dromen werkelijkheid worden. Wij vonden het super gaaf. Waanzinnig gaaf vond ze het! Ik wil mijn first flight maken onder leiding van een instructeur! We komen zeker terug!". Door, olga Braam op, ga direct naar, onze Facebookpagina.