gardaland kortingsbon

een heuse Kung Fu Panda Academy, waar je Kung Fu leert van de helden uit de gelijknamige film. Om je bezoek aan het pretpark nog leuker te maken, zijn er bovendien het hele jaar door leuke shows en parades door het park. Met een overnachting in het hotel maak je van je uitje naar het pretpark Gardaland een heuse minivakantie, natuurlijk kun je een bezoek aan het park ook prima plannen in je reguliere zomervakantie. Ontvang gratis de beste kortingen in jouw mailbox! Gardaland SEA life - de thuisbasis van meer dan 5000 fascinerende zeedieren. Shaman, shaman is een bijzondere achtbaan: je beleeft hem namelijk met een VR-bril op, waardoor je niet alleen geniet van een spannend achtbaanritje, maar ook van een reis door een nieuwe wereld. Omdat je voeten los bungelen en de karretjes naast de baan hangen, heb je het idee dat je vliegt. In Gardaland is ook een SEA life Aquarium met meer dan vijfduizend vissen en andere waterdieren.

Maar als je op zoek bent naar een echte adrenalinekick, dan loopt je door naar het themagedeelte Adrenaline. Sequoia Adventure, seqoia-bomen zijn de hoogste ter wereld en de achtbaan Sequoia Adventure doet goed zijn best om die bomen te evenaren. Het park ligt op een uur rijden met de bus van Verona. Mis geen Gardaland aanbieding! Raptor, een achtbaan genoemd naar een hongerige dinosaurus, dat moet wel spannend zijn. Dit pretpark behoort tot de grootste en populairste van Itali en heeft alles om het hele gezin een dag lang te vermaken. Maak dan in je drukke programma van ijsjes eten en stadjes bekijken ook tijd voor themapark Gardaland! Bezoekers kunnen meer dan 150 soorten zien in het nagebouwde natuurlijke ecosystemen, waaronder haaien, roggen, zeepaardjes, reuze spinkrabben en kleurrijke tropische vissen.

Gardaland, legoland (duitsland en denemarken sealife. Ga met de beste korting naar, gardaland. Bekijk nu alle geldige kortingen voor.

Online kortingsbon hubo
Speelgoed kortingsbon

In deze achtbaan hang je in een karretje onder de baan. Dit stukje pretpark is alleen voor de echte waaghalzen, want hier vind je de snelste attracties en hoogste achtbanen. Deze achtbaan brengt je naar grote hoogten en daarmeee ook meteen naar superspannende afdalingen. Fuga da Atlantis combineert een wildwaterbaan met een achtbaan. We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden.