soldaat van oranje kaartjes marktplaats

op zaterdag 6 en zondag bij het Frysk Lnboumuseum weer prima verlopen. 20 september 2013 Zo maar op een vrijdagmiddag 20 september 2013 in het uiterste 75 procent korting berekenen noorden van Friesland. Het bezoek van Afronlid Zwerver vond plaats in juli 2015) Klik hier voor enkele foto's. Er zijn nu 862 foto 's klaar om naar Tresoar te worden gestuurd.

Korting Soldaat Van Oranje Tickettips - Soldaat van Oranje - De Musical Genealogie familie Prummel

21 november 2009 Op de afron-themadag op eeft Professor Gerard Rooijakkers een balletje opgegooid om het Nationaal Landbouwmuseum maar naar Friesland te halen, nu de plannen om dat museum in Beesd (in de Betuwe) maar niet van de grond komen. In de schuur van de boerderij was een kleine expositie ingericht met verschillende 'vlasproducten' en er is een doorlopende diapresentatie over de vroegere vlasteelt vertoond. U kunt het boek bestellen via.

27 september 2010 De afron was op zaterdag 25 september 2010 standhouder op het Histoarysk Festival Sdwest Fryslân te Woudsend. Klik hier voor enkele foto's van pathe kortingscodes het machinaal trekken van het vlas. Na afloop hebben veel van de excursiegangers nog even 'genetwerkt' onder het genot van een borrel, een glaasje fris met een saucijze broodje of warme worst. De Ottema-Kingma Stichting heeft de werken onlangs aangekocht op een veiling in Parijs. Meer dan 50 werken, vooral tekeningen en een aantal schilderijen van de hand van deze kunstenaars zijn in juni 2011 naar het Fries Landbouwmuseum in Earnewld gegaan. Klik hier om het eerste resultaat te bekijken.