40 procent korting ns ov chipkaart

dan uw OV-chipkaart voor de kaartlezer bij een NS-automaat en kijk onder Tonen alle producten op kaart. Alleen voor Thalys is deze korting niet geldig. U laadt de Samenreiskorting zelf op uw vervoerbewijs. Dit kan bij de automaat. Dan moet hij Samenreiskorting van zijn kaart verwijderen. Nog meer voordelen, je checkt zorgeloos in en uit.

Dan mag u in de daluren met 40 korting meereizen. Handig om te weten. Klik op 'Akkoord' en houd de OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer.

Samenreiskorting vervalt automatisch 35 minuten na het uitchecken. Dit kan bij de NS-kaartautomaat.

2 euro korting drouwenerzand
Benelux korting klachten
Superwinkel nl kortingscode
Ouwehands dierenpark korting

Beheer uw abonnement in 1 handig overzicht met Mijn. Kan ik nog steeds een kaartje met 40 korting kopen of is dat helemaal verlopen? Kies voor de optie Samenreiskorting wanneer u uw ticket koopt via. Bekijk abonnementen, dit is NS Flex, met NS Flex kies je de korting die deze maand bij je past. Checkt uw medereiziger binnen 35 minuten weer in bij NS, dan kan hij nog steeds met Samenreiskorting met iemand meereizen. Samenreiskorting laadt u op de dag dat u gaat reizen op uw kaart, want de korting is maar 1 dag geldig. Dan kunt u deze voor 7,50 aanschaffen tijdens de bestelling van Kids Vrij. Binnen 1 dag in huis met een bestaande OV-chipkaart. Heeft u geen iDeal? .

Samenreiskorting met een NS-abonnement Reisinformatie Dal Voordeel Abonnementen