korting glowgolf zwolle

met je collega's of klasgenoten, dan kun je bij Bowlen Zo terecht. Diep in de jungles, zeen en polen korting witgoed houden zich allerlei dieren schuil. Dus of je nou gezellig met je familie of vrienden wilt spelen of de strijd wilt aangaan met je collegas of klasgenoten, dan kunt je bij ons terecht. Deze bril kun je bij de balie halen ter waarde van 1,00. Deze bril maakt je avontuur nog uitdagender; het lijkt wel alsof je balletje zweeft over de vloer! Bowlen Zo bieden diverse kinderfeestjes aan zoals bowlen, glowgolf, maar ook combinaties van beiden en met 3D mogelijkheden.korting glowgolf zwolle

Kijk op onze facebook pagina. Of kijk op onze website. Zwolle, boerendanserdijk 43 8024 AE, zwolle. Betaal niet te veel voor. GlowGolf Zwolle in, zwolle en profiteer van korting!

Kortingscode bax recreatie, Hotelspecials nl kortingscode,

Glow golf, ontdek het koninkrijk van de wilde dieren! Onze minigolfbaan bestaat uit 15 fraai gedecoreerde holes, die geschikt zijn voor jong en oud. Een potje duurt tussen de 30 en 60 minuten. Je internetbrowser about you kortingscode november 2019 wordt niet (meer) ondersteund. Cookies kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op die aansluiten op jouw interesses. Beleef het 3D effect met een 3D bril op je neus! Geniet van de muziek en lichtshow onder het genot van een hapje en drankje. Of zoek jij meer naar ontspanning bij een potje bowlen of ben je op zoek naar een origineel kinderfeestje?

korting glowgolf zwolle