Coffeeshop regels

Je moet 18 jaar of ouder zijn (21 jaar in sommige etablissementen) en altijd je paspoort of identiteitsbewijs bij je hebben. Je mag maximaal twee keer per dag naar dezelfde coffeeshop komen. U kunt maximaal 5 gram per dag kopen. Alcohol en sigaretten zijn verboden. U mag geen overlast veroorzaken. Het gebruik van harddrugs is ten strengste verboden.

Coffeeshops mogen geen reclame maken, maar u kunt ze wel gemakkelijk herkennen. Officiële Nederlandse coffeeshops hebben een groen-witte kentekensticker op het raam.

Om een coffeeshop te betreden, moet je ouder zijn dan 18 jaar en een identiteitsbewijs hebben. Coffeeshops mogen geen reclame maken, dus u zult over het algemeen geen details buiten of binnen vinden. Vraag de persoon aan de balie gewoon om het menu en ze geven je wat je kiest. Vraag om advies als u het niet zeker weet. Deze mensen zijn hier om ervoor te zorgen dat alles veilig is. Een algemene vuistregel is dat hoe duurder, hoe sterker de wiet. Voor onervaren rokers word je ongeveer 8 keer high van een gram wiet. Je kunt de wiet mengen met tabak en er een joint van rollen. Je kunt ook een joint draaien van pure marihuana, maar deze zal sterk zijn en je zult hoogstwaarschijnlijk zo stoned worden dat je er niet eens van zult genieten. Het advies is om langzaam te beginnen. Rook ook geen marihuana na het drinken van alcohol.

coffeeshop-denhaag.nl