Verschillende animatie stijlen

Animatie video’s zijn er in allerlei verschillende stijlen. Daarom is het vaak lastig om te bepalen welk ontwerp het beste past bij een bedrijf, project of evenement. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden, zoals het merk van het bedrijf, de doelmarkt en het doel van de animatie video. Zo vragen animaties voor bekende merken om een ​​andere stijl dan interpretaties voor marktuitdagers. Het is verstandig om eerst de animatiestijl te bepalen. Hier onder hebben we de  verschillende stijlen uit volgens verschillende doelen van animatie.

  1. Minimalistisch ontwerp voor zakelijk uitleg
  2. Cineastisch stijl voor de merkbeleving en storytelling
  3. Stijl met een persona voor identiteit en herkenbaarheid
  4. Isometrisch perspectief voor diepte en 3D effect
  5. Schematisch stijl voor Apps en Software

channelorange.nl